Как да изберем фирма за ремонт на покриви?

Не започвайте ремонт на покриви сами!

Mного хора започват ремонт на покриви сами, защото смятат, че така ще спестят пари и ще свършат работата качествено. Но дали това е така? НЕ, много по – разумно и дори изгодно е да наемете фирма за ремонт на покриви с екип от специалисти в тази област, отколкото да се мъчите сами – да губите време и накрая резултатите да са некачествен ремонт на покрива с течове и други неприятности и глaвоболия. Експерти съветват да не предприемаме сами това по няколко причини:

– Първо, ако се отнася за ремонтиране на покрива на блок, специалистите си имат своя система на работа, която гарантира дълготрайни резултати. Ако се опитвате да ремонтирате покрива сами, то последствията могат да ви излязат много по-скъпо и да затрудните работата на фирмата за поправка на покриви, която така или иначе ще трябва да се намеси рано или късно. Същото се отнася и за ремонта на керемидените покриви – има си начин на подреждане и тънкости, които неинформираният човек най-вероятно грубо ще пренебрегне.

– Второ, всяко качване на покрив представлява голям риск. Това е факт, дори и ако става дума за покрива на едноетажна къща. Винаги съществува риск да паднете и да се нараните.

– Трето, ремонтите извършвани без помощта на фирма винаги излизат по-скъпо.

Как да изберем фирма за ремонт на покрива?

Изборът на точнaтa фирма е доста трудно решение. От еднa стрaнa, грешно подбрaнaтa фирма за ремонт на покриви може дa ви излезе твърде “солено”, тъй като не сa мaлко онези професионалисти, чиито услуги са меко казано твърде скъпи.

От друга страна, ако имате лош късмет и попаднете на по – неопитни майстори, ремонтът може да бъде извършен твърде недобросъвестно. Ето защо, най-добре би било да проучите добре пазара преди да се спрете на конкретна фирма.

Най-подходящият момент, в който да се заемете с търсенето на компания за ремонт на покрива е през пролетта.

Някои фирми за ремонт на покриви имат доста запълнен график и понякога дори се налага да откажат поръчки, защото дори и при най – добро желание не биха могли да ги вместват в графика си.

Много полезни при избора ще ви бъдат отзивите в интернет, референции, галерии от снимки на реални обекти на фирмата, процеса на работа и т.н.

Вижте част от работата на СТЕФстрой >>

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *