Цени

Цени за ремонт на покриви

Цени за ремонт на покриви

♦ Ремонт на покриви с керемиди труд и материали – 14,00 лв/кв.м. подробно>>


♦ Изграждане на нов покрив труд и материали – 58,00 лв/кв.м. подробно>>


♦ Хидроизолация труд и материали – 13,50 лв/кв.м. подробно>>


♦ Подмяна на улуци и водосточни тръби подробно>>

1. Подмяна на улуци – поцинковани (български)| 12,50 лв/кв.м.

2. Подмяна на водосточни тръби – поцинковани | 14,50 лв/кв.м.

3. Монтаж на казанче – поцинковано | 22,00 лв/бр.


♦ Тенекеджийски услуги подробно>>

1. Обшиване на комини | 25,00 лв/м.

2. Обшиване на бордове | 15,00 лв/м.


♦ Направа на навеси, козирки, зидане  подробно>>


♦ Надстройка на таванска стая труд и материали – 62,00 лв/кв.м. подробно>>


♦ Топлоизолация труд и материали – 32,50 лв/кв.м. подробно>>


♦ Алпинистки услуги подробно>>


♦ Тротоарни плочки и бордюри подробно>>


Строителната бригата на СТЕФстрой може да се похвали с дългогодишен опит в областта на строителството и по-специално на ремонт на покриви и покривната хидроизолация. Ние сме се убедили, че материалите, които използваме при ремонтите са от изключителна важност за крайния резултат. Представяме Ви част от материалите, които изолзваме когато се захванем с ремонт на покрива.

Керемиди с които работим:

цени за ремонт на покриви

Керемида Атика Антик (Bramac) – форма на тази керемида придава традиционна визия и естествен чар на покрива. Керемида Атика е подходяща както за изграждане на нови така и за ремонт на съществуващи покриви. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


пренареждане на керемиди

Керемида Атика – Формата, гладката повърхност, традиционният цвят – това придава сила на нейното излъчване. Естественият чар на покрива постигнат с АТИКА повишава естетичната стойност на цялата къща. Керемида Атика Антик е изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


керемиди за покрив

Керемида Дунав Про (Bramac) – Керемида Дунав Про е нова форма за българския пазар, придава живописна линия на Вашия покрив и е елегантен завършек за всеки дом. Благодарение на двойната повърхност осигурява по-добра защита от климатични условия. Изработена е от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.4 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 10 бр.


керемиди

Керемида Класик Про (Bramac) – Керемида Класик Про е най-предпочитаният модел керемида в България. Повърхността BRAMAC PRO ®, осигурява по-еднородна повърхност, по-дълготрайна защита на цвета, по-добра защита от климатични условия. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.3 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 10 бр.

добри цени за ремонт на покриви >>

виж всички цени за ремонт на покриви >>