Изграждане на нови покриви

Изграждане на нов покрив

нов покрив

Изграждане на нови покривни конструкции
1. Демонтаж на съществуваща конструкция
2. Изграждане на нова конструкция

Цена за труд и материали – 58,00 лв/кв.м.

Демонтажа се извършва от специалисти понеже крие опасности както за този който извършва демонтажа, така и за останалата част от сградата!

Потърсете ни за БЕЗПЛАТНИ оглед и оферта 0876 677 837


Строителната бригата на СТЕФстрой може да се похвали с дългогодишен опит в областта на строителството и по-специално на ремонт на покриви и покривната хидроизолация. Ние сме се убедили, че материалите, които използваме при ремонтите са от изключителна важност за крайния резултат. Представяме Ви част от материалите, които изолзваме когато се захванем с ремонт на покрива.

Керемиди с които работим:

Керемида Атика Антик (Bramac) – форма на тази керемида придава традиционна визия и естествен чар на покрива. Керемида Атика е подходяща както за изграждане на нови така и за ремонт на съществуващи покриви. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


Керемида Атика – Формата, гладката повърхност, традиционният цвят – това придава сила на нейното излъчване. Естественият чар на покрива постигнат с АТИКА повишава естетичната стойност на цялата къща. Керемида Атика Антик е изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


Керемида Дунав Про (Bramac) – Керемида Дунав Про е нова форма за българския пазар, придава живописна линия на Вашия покрив и е елегантен завършек за всеки дом. Благодарение на двойната повърхност осигурява по-добра защита от климатични условия. Изработена е от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.4 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 10 бр.


Керемида Класик Про (Bramac) – Керемида Класик Про е най-предпочитаният модел керемида в България. Повърхността BRAMAC PRO ®, осигурява по-еднородна повърхност, по-дълготрайна защита на цвета, по-добра защита от климатични условия. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.3 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 1

Дървената конструкция е съществена част от покрива! Точното и правилното изпълнение изисква прецизно измерване, план преди стартирането на изграждането. Задължително се започва от поставянето на билна греда- служи за основа на главната връзка, тя се поставя перпендикулярно на носещите зидове. Поставянето на билната греда се извършва с канап,нивелир и прецизно око. От билната греда зависи правия и добре изглеждащ покрив, следва поставяне на покривни ребра (греди)- също се монтират с канап и нивелир, обикновено се монтират на разстояние една от друга на около 50-60 см. но, преди това се рендосват и лакират в краищата за по-добър външен вид, за да осигурим добра основа за улуците на покрива, така и за челните дъски които също ще бъдат лакирани отрязваме всички ребра така че, краят им да остане в една равнина. Следва монтирането на дъсчена обшивка (Дъски)-Обшивката на покрива се прави от дъски, дебели 2-3 см. Ширината им е до 15-20 см. за да не се измятат и да не разместват керемидите, а дължината им може да е различна.
Следва поставяне на челни дъски. Елемент носещ красота на покрива и важен за правилното монтирането на отводнителната система (улуци). Челните дъски също се лакират!
Стряха — част от покрива, разположена извън външните стени на сградата- За тази част от покрива си използват специални дървени обшивки които се лакират. Лакирането на гредите, челните дъски и стряхата носи до красив и естетичен покрив. Задължително при изграждането на нов покрив се извършва лекиране и рендосване от нашите специалисти!
За да бъде изпълнено правилно изграждането се доверете на специалисти. Важно е да бъде здраво направено и с определен вид и размер греди, понеже върху конструкцията ще лежи голям товар от керемидите и др.
Дългогодишният ни опит ни позволява да ви предложим качество и удобство на добра цена!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *