Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

ремонт на покриви

– Покривът е много важна част за правилното функциониране на една сграда. Той я защитава от разрушителните влияния на природата. Ако нямаме здрав и функциониращ покрив над главите си, нашият дом ще започне бавно и сигурно да се руши. И най – малкият теч може да проникне във вашия дом и да започне да го руши отвътре.

Не започвайте какъвто и да било вътрешен ремонт, ако не сте сигурни, че вашият покрив е в добро състояние!

Ако имате нужда от ремонт на покриви Ние от СТЕФстрой сме насреща!

Предлагаме различни варианти за ремонт на покриви

Ремонт на покриви с керемиди

Разкриване на покрив – 1,80 лв/кв.м.
Почистване на кал – 2,20 лв/кв.м.
Полагане на мушама – 2,50 лв/кв.м.
Монтаж на летви – 2,50 лв/кв.м.
Нареждане на керемиди – 2,80 лв/кв.м.
Измазване на капаци с вароциментов р-р – 2,20лв/кв.м.
Сваляне и транспортиране на отпадъци – 0 лв/кв.м.

Всичко труд и материали – 14,00 лв/кв.м.

Ремонт на покриви с керемиди /2-ри вариант/

Разкриване на покрив – 1,80 лв/кв.м.
Почистване на кал – 2,20 лв/кв.м.
Полагане на универсална, високоякостна, подкеремидна мушама от битумизиран полиестер Т500, – тип БРАМАК – 5,00 лв/кв.м.
Монтаж на летви, вертикални и хоризонтални – 2,00 лв/кв.м.
Нареждане на керемиди – 3,30 лв/кв.м.
Измазване на капаци с вароциментов разтвор – 2,20 лв/кв.м.
Сваляне и транспортиране на отпадъци – 0 лв/кв.м.

Всичко труд и материали – 16,50 лв/кв.м.

Потърсете ни за БЕЗПЛАТНИ оглед и оферта 0876 677 837


Строителната бригата на СТЕФстрой може да се похвали с дългогодишен опит в областта на строителството и по-специално на ремонт на покриви и покривната хидроизолация. Ние сме се убедили, че материалите, които използваме при ремонтите са от изключителна важност за крайния резултат. Представяме Ви част от материалите, които изолзваме когато се захванем с ремонт на покрива.

Керемиди с които работим:

Керемида Атика Антик (Bramac) – форма на тази керемида придава традиционна визия и естествен чар на покрива. Керемида Атика е подходяща както за изграждане на нови така и за ремонт на съществуващи покриви. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


Керемида Атика – Формата, гладката повърхност, традиционният цвят – това придава сила на нейното излъчване. Естественият чар на покрива постигнат с АТИКА повишава естетичната стойност на цялата къща. Керемида Атика Антик е изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.8 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м. с керемида атика е 10 бр.


Керемида Дунав Про (Bramac) – Керемида Дунав Про е нова форма за българския пазар, придава живописна линия на Вашия покрив и е елегантен завършек за всеки дом. Благодарение на двойната повърхност осигурява по-добра защита от климатични условия. Изработена е от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.4 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 10 бр.


Керемида Класик Про (Bramac) – Керемида Класик Про е най-предпочитаният модел керемида в България. Повърхността BRAMAC PRO ®, осигурява по-еднородна повърхност, по-дълготрайна защита на цвета, по-добра защита от климатични условия. Изработена от пясък, цимент, вода и оцветители. Тя притежава гладка повърхност и е с тегло от 4.3 кг. за 1 бр. Разходът за покриване на 1 кв.м.  е 1

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *