Тенекеджийски услуги

– Извършваме всякакъв вид покривно тенекеджийство

тенекеджийски услуги

1. Обшиване на комини | 25,00 лв/м.

2. Обшиване на бордове | 15,00 лв/м.

3. Заготовка и монтаж на над улучни поли | 7,00 лв/м.

4. Заготовка и монтаж на улами | 15,00 лв/м.

5. Обшиване на капандури | 25,00 лв/м.

Още дейности по договаряне

Потърсете ни за оферта 0876 677 837

Обшиването на комини е задължително както при нови покриви така и при стари за защита от протичане на покрива.
ПОСТАВЯНЕ НА КАПАНДУРА:
След прецизното оразмеряване, се изрязва и самият отвор в покривната конструкция. Капандурата се фиксира към гредите, тя е произведена в заводски условия и е готова за монтаж. Керемидите на покрива трябва плътно да покрият обшивката около капандурата.
При тавански помещение с цел максимално количество светлина и вентилация съществува Тавански прозорец. Прозорците осигуряват повече простор в помещението и по-добра гледка. След прецизното оразмеряване, се изрязва и самият отвор в покривната конструкция. Прозорецът се фиксира към гредите с винтове през металните планки, закрепени към касата. По-дългите винтове осигуряват по-сигурно закрепване и към гредите. Към покривния прозорец се монтира алуминиева обшивка, монтирана правилно тя не позволява на водата да проникне между отделните елементи на покрива и прозореца.
ОБШИВАНЕ НА КОМИНИ И БОРДОВЕ
ОБШИВАНЕТО НА КОМИНИ е задължителен процес, най-често се извършва с поцинкована ламарина. Представлява различни видове обшивка с предназначение да отведе водата от околокоминното пространство върху покривното покритие. След прецизно оразмеряване се изрязва ламарината на отделни части, огъването на ламарината се извършва със специални инструменти. За разлика от капандурата обшивката на комина се извършва на място от наш специалист. За направата на добреизглеждаща и функционална капандура се изисква прецизно майсторство и инструменти, затова се доверете на майстор.
ОБШИВАНЕТО НА БОРДОВЕ също е труден и изискващ майсторство процес. Представлява различни видове обшивка с предназначение да предпази от мокрене на стени , греди или други части от покрива, които са по-високо от покривното покритие. В обшиването на бордове се включва направата и монтиране на щорц, шапка за борд.
ПОДУЛУЧНА ПОЛА
Този аксесоар подулучна пола, представлява сравнително прост детайл с предназначение да прeдаде изискан дизаин на покрива и предпазване на челната дъска от изгниване.
НАДУЛУЧНА ПОЛА
детайл с предназначение да отведе 100% водата от покривното покритие в улука. Както подсказва името монтира се над улука и навлиза около 3-4 см. вътре в улука.

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *